Definitief ontharen

Definitief ontharen

0644258444

Definitief ontharen

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor ontsierende haargroei op plaatsen waar je liever geen haar hebt? Kies dan voor Super Hair Removal met de Cleo26. Je bent waarschijnlijk al aan het scheren of misschien zelfs al aan het waxen. Scheren is iets wat je minstens een paar keer per week moet doen. En van scheren krijg je harde stoppels, jeuk en ingroeiende haren... Je huid kan ervan ontsteken en in plaats van een mooie gladde huid lijkt het een slagveld! Dat voelt niet bepaald fijn en het ziet er ook niet mooi uit. Van waxen krijg je g©©n harde stoppels en jeuk, maar ook daarvan krijgen sommige mensen helaas ingroeiende haren en daarmee ontstekinkjes. De schaamstreek voor dames kost slechts 59 euro per behandeling.

Wil jij vandaag je eerste afspraak inplannen? App dan naar:

0644258444

Ben jij iemand die graag een mooie, zachte huid heeft? Ben jij op zoek naar een blijvende oplossing die je uiteindelijk veel tijd en geld gaat schelen? Denk dan eens aan een lichtflitstechniek waarmee gedurende een aantal behandelingen de haarzakjes vernietigd gaan worden. Het is een pijnloze en snelle behandeling met een geweldig resultaat. Tot 90% van de haargroei wordt ermee gereduceerd.

In onze salon werken we met de Cleo26.

Is de SHR techniek voor jouw de oplossing? App dan naar:

0644258444


Hoe werkt het?

Je komt geschoren naar de salon. Het gebied wordt geflitst met de CLeo26. De methode is pijnloos en je kunt gewoon het hele jaar door behandelen. Elke 6  weken kom, je terug voor een behandeling. Ook in de zomer. Blond en rood haar kan met de Cleo26 ook behandeld worden. En dat is uniek.