0644258444

 

Waxen is ook voor mannen!
Niet alleen voor vrouwen is een zachte, haarloze schaamstreek een trend, maar ook voor mannen. Steeds meer mannen vinden het prettig als de schaamstreek geheel ontdaan is van haar. Het waxen of harsen van heren heet een Boyzilian, de naam spreekt voor zich. Bij WAX076 - voorheen Wax & Go Studio Breda - waxen we zowel dames als heren. De waxsessie voor heren duurt langer dan voor dames. Het gebied is complexer en mannen hebben doorgaans veel meer en stuggere haargroei.


Wat wordt precies gewaxt bij een boyzilian?
Het gebied dat geharst wordt omvat een handbreedte boven de aanzet van de penis, rondom de penis naar de liezen toe en de bilnaad. Ook het haar op de penis zelf wordt weggehaald. Het voordeel van waxen boven scheren is eenvoudig: bij waxen blijft het haar lang weg en je hebt minder last van irritatie van de huid. Een zachte huid is ook voor mannen heel prettig. En ja, het is even doorzetten, maar bouw je een regelmatig waxritme op, dan gaat het steeds makkelijker. De haren komen minder stug terug.

Voor de verzorging thuis hebben we in de salon verschillende producten, zoals een hele goede aloë veracreme en een verzorgende lotion van Avoyd.

Heren, kies voor een verzorgde, onthaarde schaamstreek. Een gladde huid is de trend.

0644258444

Snel waxtarieven bekijken.