Waxen of Sugaren

Waxen of Sugaren

0644258444

 

Waxen... wat is het precies?
De waxmethode - ook wel waxen of harsen genoemd - wordt toegepast om ongewenste haargroei op diverse lichaamsdelen te verwijderen. Ontsierende haargroei kun je te lijf gaan met scheermesjes, maar vaak geeft het een teleurstellend resultaat. De huid raakt geí¯rriteerd en vertoont rode plekken en bultjes. De haartjes komen zeer snel terug en maken het gebied stoppelig en hard. Iedere dag of om de dag scheren is tijdrovend en vervelend. Vaak kun je er niet eens goed bij. Maak daarom korte metten met ongewenste haargroei en kies voor de waxmethode. Wekenlang ben je van het scheren af!


Bij WAX076 - voorheen Wax & Go Studio Breda - waxen we met drie soorten wax. De stripwax is een kleverige pasta - al dan niet van suiker of sugar - die warm en dun wordt aangebracht met een houten spatel. Daarna wordt met een papieren strip de wax verwijderd door het papier op de wax te leggen en met de hand over het papier te wrijven. Dan wordt de strip met een vloeiende beweging van de huid afgetrokken.


De filmwax of harde wax wordt ook warm en met een houten spatel op de huid aangebracht. Deze wax wordt wat dikker aangebracht. De wax heeft even de tijd nodig om uit te harden. De uitgeharde wax wordt een klein stukje omhoog gewipt bij wijze van 'handvat'. Dan wordt de wax in ©©n of meerdere bewegingen verwijderd.


Sugarpaste - dikker dan de sugar die je met een strip verwijdert - wordt met de vingertoppen aangebracht en met een flickende beweging van de huid getrokken.

Voor- en nabehandelingen
Het mooiste resultaat krijg je door te scrubben met een speciale scrubhandschoen, een natuurlijke scrubcreme en Avoyd Original te gebruiken. Het scrubben zorgt voor een zachte huid en maakt het doorkomen van nieuwe haartjes makkelijker. Zo voorkom je ingroei en ontstekinkjes. De lotion gebruik je 3 tot 5 dagen - elke dag 1 keer - v³³r je waxsessie. Huid en haar worden er zacht van. Het verwijderen van de haartjes gaat een stuk eenvoudiger, het is minder pijnlijk en de haren zijn minder geneigd af te breken. Na het waxen breng je de lotion tot 3 dagen na de behandeling aan - elke dag 1 keer - om de huid te kalmeren.

Advies
Bij WAX076- voorheen Wax & Go Studio Breda - vertellen we graag hoe je met waxen het mooiste resultaat kunt bereiken.

0644258444

Snel waxtarieven bekijken.