0644258444

Sauna en waxen
Bezoek je weleens een sauna, dan weet je hoe prettig het is als je een mooi verzorgd lichaam hebt. Je boekt je waxsessie een paar dagen voor je saunabezoek en je komt weer goed voor de dag!


Je huid heeft na een waxsessie even de tijd nodig om te kalmeren. Daarom is het beter je saunabezoek niet te snel na je waxsessie te plannen. Zorg dat je ruim van te voren je afspraak boekt. Onze agenda zit al snel vol omdat WAX076 - voorheen Wax & Go Studio Breda - kleinschalig (maar heel persoonlijk) is.


Steeds vaker zie je dat zowel mannen als vrouwen die de sauna bezoeken een verzorgde schaamstreek hebben. Bij mannen wordt doorgaans de gehele schaamstreek gewaxt, de zogenaamde Boyzilian wax. Vrouwen kiezen voor Brazilian wax of een Hollywood wax. Een Hollywood wax houdt in dat er geen haartje achterblijft. Bij een Brazilian wax blijft een dun of dik streepje op de schaamheuvel staan. Een driehoek is ook mogelijk.

Om de huid te verzorgen, is 2 tot 3 maal per week scrubben verstandig om te doen. Scrubben kan met een scrubhandschoen, een scrubcreme of beide opties. Verzorg de huid vervolgens met een natuurlijk product zoals een goede kwaliteit kokosolie. Wil je je huid superzacht hebben, gebruik dan met regelmaat Avoyd Original, een lotion die online verkrijgbaar is.


WAX076 maakt je mooi voor je saunabezoek.

0644258444

Snel waxtarieven bekijken.